Συστατικά (1 Μερίδα )
1 Αραβική πίτα
80 γρ. Κοτόπουλο ψητό κομμένο σε λεπτές φέτες
10 γρ. Μαϊντανός φρέσκος
40 γρ. Μαρούλι ελληνικό ψιλοκομμένο
Ντομάτα 2 φέτες κομμένες στη μέση
50 γρ. Σάλτσα Μουστάρδας
5 γρ. Πάπρικα σε σκόνη
5 γρ. Κάρρυ σε σκόνη
10ml Κρασί λευκό, αρετσίνωτο
Προετοιμασία
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το μαρούλι και το μαϊντανό. Κόβουμε τις φέτες της ντομάτας στη μέση.
Σε ένα μικρό μπωλ ρίχνουμε την Hellmann’s Grill Gourmet Sauce, την πάπρικα, το κάρρυ και το κρασί και τα ανακατεύουμε όλα μαζί, έως ότου γίνουν ένα ομοιόμορφο ντρέσινγκ.
Ανοίγουμε την πίτα και τη γεμίζουμε με το κοτόπουλο, το μαρούλι, το μαϊντανό και την ντομάτα.
Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και κλείνουμε την πίτα.
